Khaimukdam Group

SPECIAL CONTENT

“พาราชูต เพย์เมนต์” ป้องกัน หรือสร้างปัญหากันแน่!?

“พาราชูต เพย์เมนต์” ป้องกัน หรือสร้างปัญหากันแน่!?

เข้าใจคำว่า “เศรษฐีข้ามคืน” หรือ “ยาจกข้ามวัน” ไหมครับ? การขึ้นชั้นสู่พรีเมียร์ลีกก็ไม่ต่างจากบันไดขั้นสำคัญ สู่การได้รายรับเป็น “มหาเศรษฐี” ของสโมสรฟุตบอลจากลีก เดอะ แชมเปี้ยนชิพ ขณะเดียวกันการตกชั้น จะไม่ต่างอะไรเลยกับการเป็น “ยาจก” ในบัดดล หากไม่เพราะพรีเมียร์ลีกได้สร้างโมเดลการจ่ายเงินช่วยเหลือทีมตกชั้นที่ชื่อ พาราชูต เพย์เมนต์ (Parachute Payment)

การขึ้นชั้นสู่พรีเมียร์ลีกก็ไม่ต่างจากบันไดขั้นสำคัญสู่การได้รายรับเป็น “มหาเศรษฐี” ของสโมสรฟุตบอลจากลีก เดอะ แชมเปี้ยนชิพ ขณะเดียวกันการตกชั้น จะไม่ต่างอะไรเลยกับการเป็น “ยาจก” ในบัดดล หากไม่เพราะพรีเมียร์ลีกได้สร้างโมเดลการจ่ายเงินช่วยเหลือทีมตกชั้นที่ชื่อ พาราชูต เพย์เมนต์ (Parachute Payment) ที่ “พาราชูต” แปลว่า ร่มชูชีพ ทำให้คนกระโดดลงมาตกลงมาช้า และถึงพื้นดินอย่างปลอดภัยขึ้นมา นั่นคือ “กุศโลบาย” ในเบื้องต้นที่ตอนนี้ เฉพาะอย่างยิ่งยุคโควิด-19 บุกรุก เริ่มจะสร้างปัญหาให้เกิดหนักขึ้นกับทีมลีกรองที่ไม่ได้เงินก้อนนี้แล้ว และวันนี้ เราจะไปคุยกันถึงเรื่องนี้กันครับ:

พาราชูต เพย์เมนต์ หรือบ้างอาจจะเรียกว่า พาราชูต มันนี (Parachute Money) คือ เงินช่วยเหลือที่พรีเมียร์ลีกจะมอบให้กับ สโมสร 3 ทีมที่ตกชั้นจากพรีเมียร์ลีกเพื่อไม่ให้ทีมประสบภาวะ “ช็อกซีนีมาร์” ทางการเงินมากเกินไป เพราะการตกลงไปเล่นในลีกรอง เดอะ แชมเปียนชิพ ทำให้เสียรายได้ก้อนใหญ่จากลิขสิทธิ์การถ่ายทอดสดที่มีมูลค่าต่างกันมหาศาล

พรีเมียร์ลีกจึงไม่อยากให้ทีมเหล่านี้ “สภาพคล่อง” มีปัญหาเข้าตำรา จนข้ามคืน จึงกำหนดเงินก้อนแบ่งจ่าย 3 งวดใน 3 ฤดูกาลให้กับทีมที่ตกชั้นไปไว้ใช้ประคองตัวเสมือนติดร่ม “ชูชีพ” (Parachute) ให้ทีมที่ตกชั้นที่ไม่ต่างจากพลร่มกระโดดจากเฮลิคอปเตอร์ เงินถุง เงินถัง ชื่อ พรีเมียร์ลีก เพื่อให้การร่อนลงไปในลีกล่างบรรเทาการบาดเจ็บเงินก้อนนี้จึงถูกเรียกว่า “พาราชูต เพย์เมนต์”

ปัจจุบัน เงินก้อนดังกล่าวจะถูกมอบให้กับทีมที่ตกชั้นเป็นเวลา 3 ฤดูกาล (หากยังไม่สามารถขึ้นชั้นกลับมาได้) โดยจำนวนเงินจะคิดเป็นเปอร์เช็นต์อัตราส่วนเงินปันผลที่พรีเมียร์ลีก แบ่งให้กับสโมสรสมาชิกทั้ง 20 ทีมในแต่ละปี โดยทีมตกชั้นลงไปปีแรก จะได้ส่วนแบ่งอยู่ที่ 55% ของเงินที่พรีเมียร์ลีกแบ่งให้สโมสรสมาชิก ปีที่สองอยู่ที่ 45% และถ้าสโมสรที่ตกชั้นดังกล่าว อยู่ในพรีเมียร์ลีกมามากกว่า 1 ฤดูกาล พวกเขาจะได้ส่วนแบ่งในปีที่ 3 อีกราว 20% อีกด้วย

ยกตัวอย่าง แอสตัน วิลลา ตกชั้นในฤดูกาล 2015/16 พวกเขาจะได้รับเงิน พาราชูต เพย์เมนต์ ทันทีสำหรับฤดูกาล 2016/17, 2017/18 และ 2018/19 โดยในฤดูกาล 2016/17 พรีเมียร์ลีกแบ่งรายได้ให้แต่ละสโมสร 20 ทีม ๆ ละราว ๆ 74 ล้านปอนด์เศษ ทำให้ วิลลา ที่ได้รับพาราชูต เพย์เมนต์ 55% จะได้เงิน 40.9 ล้านปอนด์ ต่อมาฤดูกาล 2017/18 พรีเมียร์ลีกแบ่งรายได้ให้แต่ละสโมสรทีมละราว 75 ล้านปอนด์เศษ ทำให้ วิลลา รับพาราชูต เพย์เมนต์ 45% เป็นเงิน 34 ล้านปอนด์ และฤดูกาลที่ 3 ซีซั่น 2018/19 ซึ่งเป็นฤดูกาลที่พวกเขาตกชั้น และเป็นปีสุดท้ายที่จะได้รับเงิน พรีเมียร์ลีกแบ่งรายได้ให้แต่ละสโมสรทีมละราว 77.5 ล้านปอนด์ ทำให้ วิลลา ที่ได้รับพาราชูต เพย์เมนต์ 20% ได้เงิน 15.5 ล้านปอนด์ เป็นต้น

(ทั้งนี้ รายรับสุดท้ายของแต่ละสโมสร 20 ทีมพรีเมียร์ลีกก็จะแตกต่างกันไปอีก ขึ้นกับจำนวนนัดที่ถูกถ่ายทอดสดออกอากาศที่ประเทศอังกฤษ และอันดับบนตารางคะแนน โดยตัวเลขรายได้ที่แบ่งนี้ คือ ค่าตรงกลางเท่า ๆ กันซึ่งถูกจัดสรรมา แต่ไม่ใช่ตัวเลขสุดท้ายที่จะถูกเกลี่ยเพิ่มอีกจากแมตช์ออกอากาศ และอันดับคะแนน)

อย่างไรก็ดี พาราชูต เพย์เมนต์ กลายประเด็นใน “อีกด้านของเหรียญ” มาตลอดตั้งแต่ตั้งแต่มีปัญหาโควิด-19 เกิดขึ้น เพราะทาง EFL เชื่อว่าเงินก้อนนี้เป็นประเด็นทำให้เกิดความเหลื่อมล้ำเกินไปในการแข่งขัน เดอะ แชมเปี้ยนชิพ

ทีมที่ตกชั้นจะใช้เงินก้อนนี้เพื่อเสริมทัพ หรือคงสภาพทีมระดับพรีเมียร์ลีกเอาไว้ และทำให้พวกเขามีศักยภาพจะแข่งขันเพื่อกลับสู่ลีกสูงสุดได้อย่างรวดเร็วต่างจากบรรดาสโมสรอื่น ๆ ตัวอย่างที่ชัดเจนคือ นิวคาสเซิล ยูไนเต็ด ชุดตกชั้นในฤดูกาล 2015/16 ได้ใช้เงินตามสัญญาจำนวน 40.9 ล้านปอนด์ ในฤดูกาลถัดมา 2016/17 ไปเช็นสัญญากับนักเตะต่าง ๆ จนทำให้ทีมมีอัตราค่าเหนื่อยเพิ่มขึ้นถึง 8% และขาดทุน 55 ล้านปอนด์ ทว่าก็จบฤดูกาลด้วยการขึ้นชั้นสู่พรีเมียร์ลีก หรือที่ชัดเจนอีกทีมก็ นอริช ฤดูกาลล่าสุดของ แดเนียล ฟาร์ก ใช้เงินจำนวน 41.25 ล้านปอนด์ที่ได้รับจาก พาราชูต เพย์เมนต์ รั้งนักเตะหลายคนในทีมไว้ได้ ทำให้สภาพทีมแทบแข็งแรง รวมถึงวัตฟอร์ด ที่ขึ้นตามมาในอันดับรองแชมป์ก็ไม่ต่างกัน

นั่นเองทำให้เกิดปัญหาระลอกใหม่ระหว่างทั้ง 2 องค์กร: พรีเมียร์ลีก และอิงลิช ฟุตบอลลีก เพราะทั้งนอริช ซิตี้ และวัตฟอร์ด กลับขึ้นชั้นมาสู่พรีเมียร์ลีกอีกครั้งเมื่อสุดสัปดาห์ที่ผ่านมาตามที่ได้กล่าวไปแล้วนั้น ทำให้ทั้ง 2 ทีมพึ่งพา พาราชูต เพย์เมนต์ แค่ซีซั่นเดียว พรีเมียร์ลีก จึงเล็งที่จะคืนเงินจำนวนนั้นให้ สโมสรต่าง ๆ ในพรีเมียร์ลีกโดยหารแบ่งเท่า ๆ กัน

อย่างที่กล่าวไปข้างต้น ว่าพาราชูต เพย์เมนต์ เป็นการจ่ายเงินให้ทีมที่ตกชั้นติดต่อกัน 3 ฤดูกาล ดังนั้นเมื่อ “นกขมิ้น” และ แตนอาละวาด” ขึ้นชั้นได้ภายในปีเดียว เงินในฤดูกาลที่ 2 และ 3 ที่ต้องจ่ายรวม 83 ล้านปอนด์ ก็จะถูกหารให้ทีมในพรีเมียร์ลีกทั้ง 20 ทีม รวมถึง ลิเวอร์พูล ก็ได้รับอานิสงค์ตรงนี้ไปทีมละราว 4 ล้านปอนด์เศษ และทั้ง 20 ทีมในพรีเมียร์ลีก มีโอกาสที่จะได้รับส่วนแบ่งมากกว่านี้ในกรณีที่ บอร์นมัธ ซึ่งเป็นอีกทีมที่ตกชั้นไปเมื่อปีก่อนกลับเข้าสู่พรีเมียร์ลีกได้ด้วย โดยตอนนี้ “เดอะ เชอร์รี่” อยู่ในพื้นที่เพลย์ออฟลุ้นเลื่อนชั้น ซึ่งถ้าพวกเขาทำได้สำเร็จ ยอดรวมของเงินที่จะต้องหารคืนสโมสรต่าง ๆ จะมีกว่า 100 ล้านปอนด์ และจะทำให้แต่ละสโมสรได้รับเงินกว่าทีมละ 5 ล้านปอนด์

อย่างไรก็ตาม ทาง อิงลิช ฟุตบอล ลีก หรือ EFL อยากจะมีส่วนแบ่งกับเงินโบนัสก้อนดังกล่าวด้วยเช่นกัน เพราะพวกเขาเชื่อว่า เงินจำนวนนั้นน่าจะถูกเอามาใช้กับสโมสรรากหญ้าที่ได้รับผลกระทบจากโควิด-19 มากกว่าจะเอาไปคืนให้สโมสรระดับท็อปเทียร์ที่เงิน 4-5 ล้าน แทบไม่ได้มีผลอะไรกับพวกเขามากนัก ซึ่งทาง EFL ได้เดินเรื่องเพื่อขออนุมัติเงินจำนวน “หลายสิบล้านปอนด์” จากโบนัสดังกล่าวไปแล้ว แต่ทางพรีเมียร์ลีกยังไม่ได้มีการอนุมัติในเรื่องนี้

ก่อนหน้านี้ในเดือน พฤศจิกายน EFL ได้ยอมรับเงินจำนวน 50 ล้านปอนด์จากพรีเมียร์ลีก ซึ่งเป็นเงินที่พวกเขาอนุมัติเพื่อช่วยเหลือทาง อิงลิช ฟุตบอล ลีก และยังมีเงินที่ช่วยเหลือทีมในลีกวัน และลีกทู อีกจำนวน 30 ล้านปอนด์ ทั้งนี้เพราะ เงินก้อนดังกล่าวเมื่อถูกหารแบ่งให้สโมสรต่าง ๆ ที่อยู่ภายใต้การดูแลของ EFL กลายเป็นเงินจำนวนที่ไม่สามารถจะช่วยเหลืออะไรได้มากนัก ทำให้ EFL พยายามเรียกร้องให้ พรีเมียร์ลีก ยกเลิกการจ่ายเงิน พาราชูต เพย์เมนต์ ให้สโมสรที่ตกชั้น และเอาเงินก้อนดังกล่าวมาเยียวยาสโมสรระดับล่างแทน

ล่าสุด ทางพรีเมียร์ลีก ยังไม่ได้มีการตอบรับข้อเสนอใด ๆ ต่อ EFL และมีแนวโน้มว่าจะเดินหน้าจ่ายเงินคืนให้สโมสรต่าง ๆ กลับไปเหมือนเดิม

ครับ คิดเห็นกันอย่างไรกับเงินของ “พรีเมียร์ลีก” กับก้อนที่ชื่อ พาราชูต เพย์เมนต์ และโมเดลในการจะกระจายออกไปใช้ (Redistribution) ให้เหมาะสมที่สุด?

#ไข่มุกดำ #ไข่มุกดำทีม

#KMDFeature

#parachutepayment

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

1,212 replies on ““พาราชูต เพย์เมนต์” ป้องกัน หรือสร้างปัญหากันแน่!?”

This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader amused.
Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!)
Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how
you presented it. Too cool!

Hi! This is my first comment here so I just wanted
to give a quick shout out and say I really enjoy reading through your posts.
Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?

Thanks a ton!

Hello! I know this is sort of off-topic however I needed to ask.
Does operating a well-established blog such as yours require a massive amount work?
I’m brand new to writing a blog but I do write in my diary every day.
I’d like to start a blog so I can share my personal experience and views
online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring
bloggers. Appreciate it!

Hi, possibly i’m being a little off topic here, but I was browsing your site and it looks stimulating. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself?

Greetings! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information. You have done a wonderful job!

It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

Hey! awesome blog! I happen to be a daily visitor to your site (somewhat more like addict 😛 ) of this website. Just wanted to say I appreciate your blogs and am looking forward for more!

I have to say this post was certainly informative and contains useful content for enthusiastic visitors. I will definitely bookmark this website for future reference and further viewing. cheers a bunch for sharing this with us!

A neighbor of mine encouraged me to take a look at your blog site couple weeks ago, given that we both love similar stuff and I will need to say I am quite impressed.

Hi, possibly i’m being a little off topic here, but I was browsing your site and it looks stimulating. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself?

Hey! awesome blog! I happen to be a daily visitor to your site (somewhat more like addict 😛 ) of this website. Just wanted to say I appreciate your blogs and am looking forward for more!

Good post. I study something more difficult on different blogs everyday. It’s going to always be stimulating to learn content material from other writers and observe a little bit one thing from their store. I’d prefer to use some with the content material on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link in your web blog. Thanks for sharing.

I favored your idea there, I tell you blogs are so helpful sometimes like looking into people’s private life’s and work.At times this world has too much information to grasp. Every new comment wonderful in its own right.

Люди, как правило, идут путями, проложенными другими, и
поступают, подражая какому-либо образцу, но так как невозможно неуклонно следовать этим путям,
и нельзя сравняться в доблести с теми, кого мы
избираем за образец, то разумному человеку надлежит выбирать те пути, которые проложили величайшие люди, и подражать самым достойнейшим,
чтобы если и не сравниться с ними в
доблести, то хотя бы исполниться ее духа.
Как вернуть интерес к жизни: 11 шагов

Thank you, I have just been searching for information about this topic for ages and yours is the greatest I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

I would really like to appreciate the endeavors you cash in on written this article. I’m going for the similar best product from you finding out in the foreseeable future as well. Actually your creative writing abilities has urged me to begin my very own blog now. Genuinely the blogging is distributing its wings rapidly. Your write down is often a fine illustration showing it.

you’re in reality a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve performed a great process on this topic!

I wanted to check up and let you know how, a great deal I cherished discovering your blog today. I might consider it an honor to work at my office and be able to utilize the tips provided on your blog and also be a part of visitors’ reviews like this. Should a position associated with guest writer become on offer at your end, make sure you let me know.

Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, awesome blog!

Howdy I wanted to write a new remark on this page for you to be able to tell you just how much i actually Enjoyed reading this read. I have to run off to work but want to leave ya a simple comment. I saved you So will be returning following work in order to go through more of yer quality posts. Keep up the good work.

I dont think Ive caught all the angles of this subject the way youve pointed them out. Youre a true star, a rock star man. Youve got so much to say and know so much about the subject that I think you should just teach a class about it

A friend of mine advised this site. And yes. it has some useful pieces of info and I enjoyed scaning it. Therefore i would love to drop you a quick note to express my thank. Take care

I just couldnt leave your website before saying that I really enjoyed the useful information you offer to your visitors… Will be back often to check up on new stuff you post!

Easily, the post is really the greatest on this laudable topic. I concur with your conclusions and will thirstily look forward to your future updates. Saying thank will not just be sufficient, for the wonderful c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay privy of any updates. Solid work and much success in your business enterprise!

Great blog here! Additionally your website rather a lot up very fast! What host are you the usage of? Can I get your associate link for your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol

Thank you a lot for sharing this with all folks you actually recognize what you’re speaking about! Bookmarked. Please additionally visit my site =). We can have a hyperlink trade contract among us!

Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this moreover taking time and precise effort to make an excellent article! I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

Great write-up, I am a big believer in placing comments on sites to inform the blog writers know that they’ve added something advantageous to the world wide web!

We absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be exactly what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

Hello there I am so delighted I found your weblog, I really found you by mistake, while I was searching on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.

That is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to in the hunt for extra of your magnificent post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks!

Surprisingly good post. I really found your primary webpage and additionally wanted to suggest that have essentially enjoyed searching your website blog posts. Whatever the case I’ll always be subscribing to your entire supply and I hope you jot down ever again soon!

Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, awesome blog!

Thanks for some other great post. Where else may anybody get that kind of information in such an ideal method of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the look for such information.

Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful info specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

If most people wrote about this subject with the eloquence that you just did, I’m sure people would do much more than just read, they act. Great stuff here. Please keep it up.

That is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to in the hunt for extra of your magnificent post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks!

It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your website in my social networks!

This blog post is excellent, probably because of how well the subject was developed. I like some of the comments too though I could prefer we all stay on the subject in order add value to the subject!

It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

Link building is a crucial component of SEO that involves acquiring hyperlinks from external websites to your own. These backlinks serve as endorsements for your site, indicating its credibility and authority to search engines. There are various methods for link building, including natural links, outreach and guest posting, content creation, and promotion. Natural links are earned when other websites voluntarily link to your content due to its value. Outreach and guest posting involve collaborating with other website owners and bloggers to create content and gain backlinks. Creating exceptional content and promoting it can also attract backlinks from other sites. Link building plays a vital role in improving search engine rankings and increasing visibility for your website.

Your thing regarding creating will be practically nothing in short supply of awesome. This informative article is incredibly useful and contains offered myself a better solution to be able to my own issues. Which can be the specific purpose MY PARTNER AND I has been doing a search online. I am advocating this informative article with a good friend. I know they are going to get the write-up since beneficial as i would. Yet again many thanks.

We write easy to read books teaching business owners how to build websites and improve their visibility online. A lot of our readers still required additional help, so we decided to offer SEO services in Beverly Hills and the greater Los Angeles area. We have a few best selling books available on Amazon and Barnes & Noble. Our books have helped thousands of people build websites and improve their digital marketing efforts. We have over 200 positive reviews on all of our books, and now we help our readers on a one-on-one basis. We’ve put together a team to help offer SEO and digital marketing services for WordPress and HTML websites. No project is too big or too small. Contact us now to request a free SEO consultation. https://seocompanylosangeles.us

Arsalan Hayatdavoodi at Hayat Family Law has substantial experience in regards to mediation, research, litigation, and collaborative law. When working on a family law case, our objective is to always find a solution through mediation instead of needless litigation. Arsalan Hayatdavoodi remains keen to the fact that he’s dealing with many adults and children during stressful times, and he lives and strives to bring about a tranquil, peaceable resolution. Contact us to learn more. https://hayatfamilylaw.com

At XPressGuards, we take fire prevention seriously. Hiring a fire watch guard can save your life and the financial loss that results from damaged property. Keep in mind that in case of a massive fire outbreak, a fire extinguisher won’t do any good. While you may be able to restore the damaged property and cover the financial loss, you can’t put a price on life. Our fire watch guards will alert the fire department upon the first sign of something suspicious thus protecting your employees as well as your property. Contact us now for more information. https://xpressguards.com/fire-watch-security-guards/

Our fire watch guards are put through rigorous training to handle any job assigned to them. Our fire watch guards are CPR/AED/First Aid certified. We provide professional fire watch solutions customized to fit each individual client and business. Call now to get started. We’re available 24/7 in all 50 states. We service private clients, small businesses and large corporations. Contact us now to request more information about our fire watch services. https://firewatchguards.com

Secured Trust Escrow is one of the few companies licensed by the Department of Financial Protection and Innovation to handle Holding Escrows. Holding Escrows do not involve the transfer of real estate or a business under the California Bulk Sale Laws. Secured Trust Escrow has been the “go-to” escrow company for attorneys and other professionals needing a third-party escrow holder to hold funds pursuant an agreement made outside of escrow. Secured Trust Escrow has handled many holding escrows, both simple and complex, from a wide range of industries such as entertainment, legal, receivership’s, judiciary, source code, private money, and source code. https://securedtrustescrow.com

Ready2Go Dumpsters is the leading provider in dumpster rentals in south Florida. Our team of professionals offer dumpster rentals for large construction and renovation projects, small businesses, and smaller dumpsters for local residents. If you find that you need a roll-off dumpster, Ready2Go Dumpsters has a variety of options to get rid of your waste responsibly. We’ll help you find the perfect size dumpster rental for your needs, order it, and schedule the delivery. Fill up the dumpster and we’ll take care of the rest. https://ready2godumpsters.com

The Playground is a young actor’s conservatory: a place where actors are immersed in the craft of Television and Film Acting. Young people of all ages look forward to coming here and taking part in our carefully developed curriculum, a curriculum that has been personally designed by Gary Spatz. Gary Spatz, the founder of The Playground, is one of the top child acting coaches in the world and has 25 years of experience working with children in the entertainment industry. Projects include: The Mickey Mouse Club, Suite Life, Roseanne, Everybody Loves Raymond and many more. Gary is sought after to work with young actors for film and television projects. He has worked with many of the most successful young performers in Hollywood from Britney, Christina and Justin to Dylan and Cole! https://theplayground.com

Hi, possibly i’m being a little off topic here, but I was browsing your site and it looks stimulating. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself?

Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, awesome blog!

I wanted to check up and let you know how, a great deal I cherished discovering your blog today. I might consider it an honor to work at my office and be able to utilize the tips provided on your blog and also be a part of visitors’ reviews like this. Should a position associated with guest writer become on offer at your end, make sure you let me know.

Howdy I wanted to write a new remark on this page for you to be able to tell you just how much i actually Enjoyed reading this read. I have to run off to work but want to leave ya a simple comment. I saved you So will be returning following work in order to go through more of yer quality posts. Keep up the good work.

Thanks a bunch for sharing this with all people you really recognize what you are talking about! Bookmarked. Kindly also seek advice from my web site =). We can have a link alternate contract between us!

Im impressed. I dont think Ive met anyone who knows as much about this subject as you do. Youre truly well informed and very intelligent. You wrote something that people could understand and made the subject intriguing for everyone. Really, great blog youve got here.

Design Academy е водещо учебно заведение за изучаване на дизайн в България. Тя предлага широк спектър от обучения и курсове, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали в областта на дизайна. Едно от най-значимите предимства на Design Academy е наличието на безплатни курсове, достъпни за всички студенти. Освен това, при успешно завършване на обучението, студентите получават професионален диплом, който е признат от Министерството на образованието и науката. С изключително квалифицирани преподаватели и актуална програма, Design Academy предоставя отлична възможност за развитие на креативните и техническите умения в областта на дизайна. Благодарение на тази академия, студентите имат възможността да изградят здрави основи и да се подготвят за успешна кариера в сферата на дизайна. https://designacademy.bg

Software Academy е водещото място за изучаване на софтуерно инженерство в България. Тази академия предлага широка гама от обучения и курсове, които са подходящи за всички, които се интересуват от програмиране и разработка на софтуер. Едно от най-големите предимства на Software Academy е наличието на безплатни курсове, които са достъпни за всички студенти. При успешно завършване на обучението, участниците получават професионален диплом, който е признат от Министерството на образованието и науката. С изкушаваща програма и опитни преподаватели, Software Academy предоставя идеалната възможност да се развивате в сферата на софтуерното инженерство и да подготвите основите за успешна кариера в тази бързо развиваща се индустрия. https://softwareacademy.bg

Accounting Academy е най-доброто място за изучаване на счетоводство в България. Тази академия предлага широк спектър от обучения и курсове, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали в сферата на счетоводството. Едно от най-големите предимства на Accounting Academy е, че предоставя безплатни курсове, които са достъпни за всички желаещи. Освен това, след успешното завършване на обучението, студентите получават професионален диплом от Министерството на образованието и науката. С висококвалифицирани преподаватели и актуална програма, Accounting Academy е идеалното място, където да придобиете знания и умения в областта на счетоводството и да се подготвите за успешна кариера в тази сфера. https://accountingacademy.bg

Free ai video creator? The best best one on the market is VideoFromText which dazzles and impresses by the sheer quality of the videos that are generated. VideoFromText has become the favored tool for political campaigns in parts of the United States and UK. The German and Turkish versions are also very popular.

Can I just say what a relief to seek out someone who actually knows what theyre speaking about on the internet. You positively know find out how to bring a problem to mild and make it important. Extra individuals have to read this and perceive this side of the story. I cant believe youre not more in style because you positively have the gift.

Hi, possibly i’m being a little off topic here, but I was browsing your site and it looks stimulating. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself?

Howdy I wanted to write a new remark on this page for you to be able to tell you just how much i actually Enjoyed reading this read. I have to run off to work but want to leave ya a simple comment. I saved you So will be returning following work in order to go through more of yer quality posts. Keep up the good work.

I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

I’ve read several good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a magnificent informative site.

I concur with your conclusions and will eagerly look forward to your future updates. The usefulness and significance is overwhelming and has been invaluable to me!

of course like your web-site however you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the reality then again I will surely come back again.

If you don’t mind, where do you host your weblog? I am looking for a very good web host and your webpage seams to be extremely fast and up most the time…

I dont think I’ve read anything like this before. So good to find somebody with some original thoughts on this subject. cheers for starting this up. This blog is something that is needed on the web, someone with a little originality.

I like to spend my free time by scaning various internet recourses. Today I came across your site and I found it is as one of the best free resources available! Well done! Keep on this quality!

Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail on the head. Will probably be back to get more. Thanks

Hi, I just hopped over to your web-site through StumbleUpon. Not somthing I might typically browse, but I liked your views none the less. Thanks for making something worthy of reading through.

This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. A great read. I’ll certainly be back.

I think this is among the so much vital info for me. And i’m happy reading your article. But wanna remark on few common issues, The site style is wonderful, the articles is really excellent : D. Just right job, cheers

Appreciation for taking the time to discuss this topic, I would love to discover more on this topic. If viable, as you gain expertise, would you object to updating the website with further information? It is tremendously beneficial for me.

Substantially, the post is really the best on this laudable topic. I concur with your conclusions and will eagerly watch forward to your future updates.Just saying thanx will not just be enough, for the wonderful lucidity in your writing.

Hello this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

Your thing regarding creating will be practically nothing in short supply of awesome. This informative article is incredibly useful and contains offered myself a better solution to be able to my own issues. Which can be the specific purpose MY PARTNER AND I has been doing a search online. I am advocating this informative article with a good friend. I know they are going to get the write-up since beneficial as i would. Yet again many thanks.

We absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be exactly what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

Abnormal this put up is totaly unrelated to what I was searching google for, but it surely used to be listed at the first page. I suppose your doing one thing proper if Google likes you adequate to place you at the first page of a non similar search.

We are a group of volunteers and starting a new initiative in our community. Your blog provided us with valuable information to work on|.You have done a marvellous job!

My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!

This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

Easily, the post is really the greatest on this laudable topic. I concur with your conclusions and will thirstily look forward to your future updates. Saying thank will not just be sufficient, for the wonderful c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay privy of any updates. Solid work and much success in your business enterprise!

My brother suggested I might like this websiteHe was once totally rightThis post truly made my dayYou can not imagine simply how a lot time I had spent for this information! Thanks!

Thanks for another great post. Where else may anybody get that type of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I’m at the search for such information.

Your idea is outstanding; the issue is something that not enough persons are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled throughout this in my seek for one thing regarding this.

Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossip and net stuff and this is actually frustrating.

it is a really nice point of view. I usually meet people who rather say what they suppose others want to hear. Good and well written! I will come back to your site for sure!

The post is absolutely fantastic! Lots of great info and inspiration, both of which we all need! Also like to admire the time and effort you put into your website and detailed info you offer! I will bookmark your website!

Hey very cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I’m happy to find so many useful information here in the post, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

Have you given any kind of thought at all with converting your current web-site into French? I know a couple of of translaters here that will would certainly help you do it for no cost if you want to get in touch with me personally.

I think that may be an interesting element, it made me assume a bit. Thanks for sparking my considering cap. On occasion I get so much in a rut that I simply really feel like a record.

Hey! awesome blog! I happen to be a daily visitor to your site (somewhat more like addict 😛 ) of this website. Just wanted to say I appreciate your blogs and am looking forward for more!

Hey very cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I’m happy to find so many useful information here in the post, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

Nevertheless, it’s all carried out with tongues rooted solidly in cheeks, and everybody has got nothing but absolutely love for their friendly neighborhood scapegoat. In reality, he is not merely a pushover. He is simply that extraordinary breed of person solid enough to take all that good natured ribbing for what it really is.

That is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to in the hunt for extra of your magnificent post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks!

Nevertheless, it’s all carried out with tongues rooted solidly in cheeks, and everybody has got nothing but absolutely love for their friendly neighborhood scapegoat. In reality, he is not merely a pushover. He is simply that extraordinary breed of person solid enough to take all that good natured ribbing for what it really is.

Thanks pertaining to discussing the following superb written content on your site. I ran into it on the search engines. I will check back again if you publish extra aricles.

I like to spend my free time by scanning various internet resources. Today I came across your website and I found it has some of the most practical and helpful information I’ve seen.

While this issue can vexed most people, my thought is that there has to be a middle or common ground that we all can find. I do value that you’ve added pertinent and sound commentary here though. Thank you!

I thought it was going to be some boring old post, but I’m glad I visited. I will post a link to this site on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

Hello this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

A friend of mine advised this site. And yes. it has some useful pieces of info and I enjoyed scaning it. Therefore i would love to drop you a quick note to express my thank. Take care

Your idea is outstanding; the issue is something that not enough persons are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled throughout this in my seek for one thing regarding this.

Hi there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?

Woah this is just an insane amount of information, must of taken ages to compile so thanx so much for just sharing it with all of us. If your ever in any need of related information, just check out my own site!

Abnormal this put up is totaly unrelated to what I was searching google for, but it surely used to be listed at the first page. I suppose your doing one thing proper if Google likes you adequate to place you at the first page of a non similar search.

I cannot thank you more than enough for the blogposts on your website. I know you set a lot of time and energy into these and truly hope you know how deeply I appreciate it. I hope I’ll do a similar thing person sooner or later.

Great blog here! Additionally your website rather a lot up very fast! What host are you the usage of? Can I get your associate link for your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol

Howdy! I simply wish to give a huge thumbs up for the great information you have here on this post. I will be coming again to your weblog for extra soon.

Hello this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

Good site! I truly love how it is easy on my eyes it is. I am wondering how I might be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which may do the trick? Have a great day!

It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

Київ останні новини. Новини запоріжжя укрнет. Уніан новини останні. Новини червонограда. http://00.8ua.ru/ssss.php?sitemap.xml Новини ізраїлю. Новини україни вікна. Буг нововолинськ новини. Новини украинские. Новини українська правда. Новини вінниці сьогодні. Футбол новини 24. 24 новини онлайн україна.

Can I charge a LiFePO4 battery with a normal charger? LiFePO4 batteries cannot be charged with a normal charger designed for lead-acid batteries. LiFePO4 batteries require a specific charger with a constant current/constant voltage (CC/CV) charging profile to avoid overcharging and ensure efficient and safe charging. Using a regular charger can damage the LiFePO4 battery and reduce its lifespan.